| as dori admin pls | |
|
+7bNr^ BUt 1Nv1S1bLe badanoi_75 Nick cizma SanTaL#. 11 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
SanTaL#.
| Subiect: as dori admin pls Sam Aug 16, 2008 11:45 pm | |
| re alina.re razvane.re allz as dori admin joc pe server de 1 luans i ceva putinsi ash dori si yo admin dak se poate.....am tot auzit kas codat facetzimi pzoe si vi le dau cu cel mai mare respect ... multzumesc anticipat | |
|
| |
cizma
| Subiect: Re: as dori admin pls Sam Aug 16, 2008 11:55 pm | |
| mai...pt santal PRO | |
|
| |
Nick
| Subiect: re Dum Aug 17, 2008 12:25 am | |
| Santal# niste detali..despre tine.Ma ce sa zik io doar atat iti zik cu faza aia ca ti-am dat blind si ai zis sa iti scot blindu si asta apare si in consola de fapt lucru asta.Ala cu impresii de mare administrator..ce sa zik daca alti iti vor da Pro io nu am nimik impotriva ai si de la mine un Pro atunci oricum nu depinde numai de mine lucru asta.Bft. | |
|
| |
badanoi_75
| Subiect: GIGI CONTRA Dum Aug 17, 2008 5:24 am | |
| santal deci ios comura sis CONTRA ADMIN stii de ce da? unu comportament inadecvat pe serv si nu o data de cel putin 4 ori in 4 zile diferite in ciuda faptului ca unii spuneau ca esti baiat de treaba si ai o zii proasta si io am zile proaste si cear trebui sa fac?si 2 cand tiam atras atentia ai luat foc si miai zis ca faci cerere sati retraga slotu dupa care ai mai dat o injuratura si ai parasit servu deci CONTRA sry santal | |
|
| |
cizma
| Subiect: Re: as dori admin pls Dum Aug 17, 2008 1:35 pm | |
| WARN va rog FRUMOS (mare) | |
|
| |
SanTaL#.
| Subiect: Re: as dori admin pls Dum Aug 17, 2008 1:54 pm | |
| wa ala invisible u ejti X1 ieri etai certat cu nick si cu mn nick mioda t ieri blind si o vazut k lam laut anvweam caode wa but si nul mai injrua pe nickk nui nici copil si shtie sa admien cu k tn sprule k;) comrua o avut o explciatie buna dc contra am injrat pe server recunosc dar tu gunoi .....ala din demo nici macar nus yo de mou ala ii faqt de 3 sapt yo am slotu de 2;) asha k shhhh ms;) | |
|
| |
1Nv1S1bLe
| Subiect: Re: as dori admin pls Dum Aug 17, 2008 2:17 pm | |
| =)))) )))) TACI CODATULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!! Nici nu imi vine sa cred cat tupeu nesimtit poti sa ai....DEMO-UL E FACUT IERI !!!!!!!! Si se poate confirma kestia asta prin verificarea logo-urilor.....deci nu o mai da la intoarse cu mine ca nu iti merge !!!!!!! Plus dute si mintel pe copilul de nick cu codul tau ok?????stii foarte bine ca il activai si il dezactivai ....terminatule....plus ti-am luat ip-ul...asa ca nu te mai agita ca o faci degeaba !!!! P.S. Taci akolo !! MS !! ))) Later Edit !!! Da datimi warn !!! datimi kiar ban !!! Ca siasa am impresia ca ma atac degeaba !!! Poate alina sau razavan vor realiza ca nu am intentie rea cand fac ceea ce fac !!! | |
|
| |
SanTaL#.
| Subiect: Re: as dori admin pls Dum Aug 17, 2008 8:59 pm | |
| wa asta but u chair k ejti but aratami tu mie demou ca yos codat si mah las de cs si o als pe alian sau ep razvan sami fu ta tot cs dak yo am coade de cate ori am fost verifikt si prin poze si prin blind asha k shhh.....ms mai vb noi zbut | |
|
| |
1Nv1S1bLe
| Subiect: Re: as dori admin pls Dum Aug 17, 2008 11:38 pm | |
| - SanTaL#. a scris:
- wa asta but u chair k ejti but aratami tu mie demou ca yos codat si mah las de cs si o als pe alian sau ep razvan sami fu ta tot cs dak yo am coade de cate ori am fost verifikt si prin poze si prin blind asha k shhh.....ms mai vb noi zbut
Vb frumos domnu IDIOT !!! De ce IDIOT ??? Pt ca faci pe IDIOTUL !!! Stai u linistit ca am mai dat demo-ul la mai multe persoane sa isi de-a cu parerea si ce sa vezi coincidenta dreaq toti am ajuns la aceeasi concluzie....dak vrei iti zik si unde sa vazut ca ai cod IDIOTULE !!! P.S. 1.Plus ai -1pct ca habar nu ai sa tastezi o fraza corect din punct de vedere gramatical !!!! 2.www.dute-tare.pa 3.Taci akolo , MS !!! ))) | |
|
| |
Nick
| Subiect: re Lun Aug 18, 2008 12:23 am | |
| Nu te mai oftica atat "1nv1s1ble" io datoria mi-am facut-o consola nu minte!!! asa ca tu numai scoate vorbe la adresa mea copil stresat ce esti daca ti-e ciuda pe mine hai fata in fata ma daca te tine si numai posta in spate la monitor prostile tale.deci sa iti fie clar si la Game se vede cine joaca cat si cum numai te crede tu ca in "pokemon league "PGL" ) vorba lui Nike.. asa ca taci din gura si numai scoate vb aiurea ca nu ma cunosti asa ca taci. | |
|
| |
BUt
| Subiect: we santal Lun Aug 18, 2008 10:11 am | |
| deobicei tu aveai numai aim de asta nu se vedea nimik in poza intelegi? dar in demo se vede cum tragi si se vede aimu asa ca nu te mai preface | |
|
| |
1Nv1S1bLe
| Subiect: Re: as dori admin pls Lun Aug 18, 2008 9:38 pm | |
| - Nick a scris:
- Nu te mai oftica atat "1nv1s1ble" io datoria mi-am facut-o consola nu minte!!! asa ca tu numai scoate vorbe la adresa mea copil stresat ce esti daca ti-e ciuda pe mine hai fata in fata ma daca te tine si numai posta in spate la monitor prostile tale.deci sa iti fie clar si la Game se vede cine joaca cat si cum numai te crede tu ca in "pokemon league "PGL" ) vorba lui Nike.. asa ca taci din gura si numai scoate vb aiurea ca nu ma cunosti asa ca taci.
=))))))) Ti-ai facut datoria?? )))))) Nu vezi mah ca tu nu ai o treaba cu jocul asta ))))) nu observi ca joci cot la cot cu codatii si le mai zici si gg=)))...cred ca esti cel mai pfff admin care lam intalnit vreodata in viata mea=))))))........nu te mai agita ca te agiti degeaba ....demo-ul arata clar ce fel de admin esti !!!!! Din orice punct de vedere privesti problema pierzi !!!!! Nebunule cand jucam eu cs ))) tu te jucai din sageti erai la inceput:))))))))..lasane cu fraze de genul ca ne plictisesti...ok????? Si daca vrei sa ne intalnim sa vorbim fata in fata astept mesaj privat cu adresa ta....vin eu dupa tine...copilule !!! | |
|
| |
bNr^
| Subiect: CONTRA Joi Aug 21, 2008 12:12 pm | |
| Santal ji dk ar fi ultima persoana din lume nu ias da pro intra pe sv deseori codat face lumea dp sv s'a se simta prost ji etc .. CONTRA ! nici slot nu merita | |
|
| |
unKz0r
| Subiect: Re: as dori admin pls Joi Aug 21, 2008 4:15 pm | |
| Pai.... Lu capy tunat ii dau PRO Nu ma face sa ma simt prost | |
|
| |
M!n!zeu
| Subiect: Re: as dori admin pls Joi Aug 21, 2008 5:54 pm | |
| | |
|
| |
bCr^
| Subiect: codat Dum Aug 24, 2008 11:38 am | |
| santal nu merita pro .. intra codat cu aim mai si injura ... CONTRA !!! | |
|
| |
morientes
Mesaje : 17 Data de înscriere : 12/07/2008 Varsta : 34 Localizare : bucuresti
| Subiect: io nu ias da ca a jucat cu coade ... Dum Aug 24, 2008 2:03 pm | |
| a jucat cu coade intro seara si spunea de mine ca sunt codat ...da dadea omu numai heduri ... prin pereti ... asa ca sunt CONTRA !!!!! | |
|
| |
bNr^
| Subiect: ha ha Dum Aug 24, 2008 4:17 pm | |
| Santal din cate vad eu ai 6 CONTRA ji 3 Pro sansele tale la admin nu`s prea marii I`m Happy Now | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: as dori admin pls | |
| |
|
| |
| as dori admin pls | |
|