SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

re...aj dori si eu admin daca se poate

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
tHumB

Data de înscriere : 23/07/2008

re...aj dori si eu admin daca se poate Empty
MesajSubiect: re...aj dori si eu admin daca se poate   re...aj dori si eu admin daca se poate Icon_minitimeMier Iul 23, 2008 1:41 pm

Smile salut....
Nick:NeK.cateodata cand am chef si tHumb
Admin/slot:admin:daca se poate sa apar si eu srv de codatii si sa ajut SrR/...nu veti regreta si nu spun vb in vant cum fac altii
Am 15 ani cs joc de la 9 ani deci am 6 ani de cand joc cs,numa ca imi pare rau ca nu am descoperit srv mai demult deaorece imi place f mult si de acum o sa petrec mult timp pe el ca e prea super
Am avut steam da mia expirat...am sa imi cumpar iar......
Am mai avut admin pe mai moolte srv deci am experienta
Sper sami raspundeti cat de curand :X

P.S: [b][i]FELICIT PE CEI CARE AU FACUT ACEST SRV SI LE DAU UN SFAT......

PUNETI PE CAT MAI MULTE SITE DEOARECE FA AVEA SUCCES:x:!!!!
Sus In jos
tHumB

MesajSubiect: imi bag pula   re...aj dori si eu admin daca se poate Icon_minitimeMar Iul 29, 2008 6:19 pm

stiti ceva imi bag pl in el de admin.....vah e lene sa scrrieti si voi in plm un da sau nu:|ce drak
Sus In jos
INc3pa70r

INc3pa70r

Data de înscriere : 25/07/2008

MesajSubiect: Re: re...aj dori si eu admin daca se poate   re...aj dori si eu admin daca se poate Icon_minitimeMar Iul 29, 2008 7:52 pm

1. Vorbeste frumos!!!
2. Nu trebuie sa reactionezi asa si sa-ti facu singur dreptate Neutral .Puteai sa vorbesti frumos si sa`i trimiti un Pm lui al!n@ ca sa-ti dea si tie un raspuns daca erai "asa de grabit lol! lol! lol! lol! lol!

Asa ca alta data abtinete mai bine in loc sa spui cuvintele alea !!! Por favorrr Laughing Laughing Laughing lol! Very Happy
Sus In jos
al!n@

al!n@

Data de înscriere : 15/03/2008

MesajSubiect: Re: re...aj dori si eu admin daca se poate   re...aj dori si eu admin daca se poate Icon_minitimeMier Iul 30, 2008 12:01 pm

stii ceva ? am destule prb si nu am timpul necesar sa-ti rasp tie ... si dk erai si u atent si citeai cum trebuie facuta cererea de admin observai k trebuie sa fii major k sa ai admin p sv asta asa k....nush dc te-ai mai obosit , dk cereai slot era altceva si hai sa-ti mai zic dc nu ti-am raspuns intai trebuie sa voteze adminii cu pro si contra si p urma dau eu raspunsul ....asa k sa stii si u Wink si vb frumos k nu esti la tine la ....iti bagi ... ai si u asa ceva ?Very Happy hmm e ceva
Sus In jos
tHumB

MesajSubiect: bn...   re...aj dori si eu admin daca se poate Icon_minitimeDum Aug 03, 2008 5:16 pm

imi cer scuze...srry alina si vaza ca tre sa fiu major nu am citit.....ata ete:(
Sus In jos
INst1Nct

INst1Nct

Data de înscriere : 04/07/2008
Localizare : Bucuresti , Berceni

MesajSubiect: Re: re...aj dori si eu admin daca se poate   re...aj dori si eu admin daca se poate Icon_minitimeDum Aug 03, 2008 5:38 pm

thumb daca reactionezi asa, e clar ce fel de admin ai putea fi ! ! ! bun exemplu ! !
Chiar daca nu tia raspuns nimeni nu trebuie sa reactionezi asa , puteai spune si ceva frumos si nu asa cu atata nesimtire sa injuri pe forum !! Daca ma ocupam eu de forum......
Si bine spus alina ..are si ea problemele ei Wink
Si apoi iti ceri scuze.. :-j
Sus In jos
cizma

cizma

Data de înscriere : 28/07/2008

MesajSubiect: Re: re...aj dori si eu admin daca se poate   re...aj dori si eu admin daca se poate Icon_minitimeDum Aug 03, 2008 10:35 pm

mai nu inteleg fara multa activitate pe srv si forum cum faceti voi cereri de admin fiti si voi oameni si faceti CERERE DE SLOT Very Happy

CONTRA ADMIN
Sus In jos
tHumB

MesajSubiect: da...   re...aj dori si eu admin daca se poate Icon_minitimeMar Aug 05, 2008 7:05 pm

Am inteles ca am gresit..si nu faceam aja pe srv daca aveam admin...da jtiu ca am reactionat aiurea....ata ete....

Ps Nu mai vreau nik....adik...vreau sa mah lasati sa joc pe srv adik sa nu ma tineti in Kick slay llama sau chiar ban
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: re...aj dori si eu admin daca se poate   re...aj dori si eu admin daca se poate Icon_minitime

Sus In jos

re...aj dori si eu admin daca se poate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» sal as dori si eu un admnin daca se poate
» vreau si eu admin daca se poate n^i^k^e
» as dori admin pls
» As dori si eu un admin !
» un admin se poate

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum