SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

se intampla cva la server

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
N[1]k3

N[1]k3

Data de înscriere : 06/04/2008

se intampla cva la server Empty
MesajSubiect: se intampla cva la server   se intampla cva la server Icon_minitimeSam Apr 26, 2008 10:33 am

azi dimineata un player lua la fiecare runda slay si eu nu i-am dat ....nush dc ........sau vrea sa intre si ramane spec Neutral.
Sus In jos
Gioo

Data de înscriere : 16/04/2008

MesajSubiect: Re: se intampla cva la server   se intampla cva la server Icon_minitimeDum Mai 04, 2008 6:30 pm

fifadorin a scris:
azi dimineata un player lua la fiecare runda slay si eu nu i-am dat ....nush dc ........sau vrea sa intre si ramane spec Neutral.
stai fara grija a primit pe un alt server o comanda nasoala de la un admin .........amx_fuckoff ...........si de fiecare data cand intra pe un serv pateste asa ....... singura solutie e sa isi resinst cs-ul
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: se intampla cva la server   se intampla cva la server Icon_minitimeDum Mai 04, 2008 10:13 pm

asta crezi tu ajunge sa deie use defaults sa iasa din cs si sa intre iara si i merge prea destept is......SA MOARA ALINA DE CIUDA lol! lol! lol!
Sus In jos
Gioo

Data de înscriere : 16/04/2008

MesajSubiect: Re: se intampla cva la server   se intampla cva la server Icon_minitimeLun Mai 05, 2008 1:58 pm

Vizitato a scris:
asta crezi tu ajunge sa deie use defaults sa iasa din cs si sa intre iara si i merge prea destept is......SA MOARA ALINA DE CIUDA lol! lol! lol!
aaaa da .......uite asta nu stiam:D
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: se intampla cva la server   se intampla cva la server Icon_minitime

Sus In jos

se intampla cva la server
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» nu merge server--ul
» As dori si eu un admin !
» Codat prins pe server
» Codat prins pe server

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SrR.Xplor.ro :: ANUNTZ IMPORTANT PT TOTI JUCATORII :: rEcLamatii aDmini-