SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

PT RAZVAAAANNN ..........

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
alexutzu

Data de înscriere : 29/03/2008

PT RAZVAAAANNN .......... Empty
MesajSubiect: PT RAZVAAAANNN ..........   PT RAZVAAAANNN .......... Icon_minitimeSam Apr 05, 2008 8:04 pm

Asa..........Very Happy mi-a zis alina k admin se da numai la cei d 17-18 sau mai multi ani....... eu am 13:D puteti sa faceti si voi o exceptie k am experienta in a adminaaa...... deci ganditiva cheers cheers
Sus In jos
alexutzu

MesajSubiect: Re: PT RAZVAAAANNN ..........   PT RAZVAAAANNN .......... Icon_minitimeLun Apr 07, 2008 9:30 pm

mda...... alina , razvan primesc si eu un rasp.........:-w ....... k am asteptat km mult Crying or Very sad
Sus In jos
PolizZia

Data de înscriere : 04/04/2008
Varsta : 41
Localizare : Underworld

MesajSubiect: VREAU SI EU   PT RAZVAAAANNN .......... Icon_minitimeMar Apr 08, 2008 1:09 am

Sa fie buna...detinatoare de airbag`urii ca lumea,muta de preferinta....orfana daca se poate ca nu imi place sa am discutii cu masa sau cu tacsu cand se imbata...aaaa si sa nu stie sa joace cs ca sa o pot omoraa cand ma supara
P.S Rog seriozitate Victimele ma pot contacta la azilul de batrani nr 3
Multumesc
Sus In jos
alexutzu

MesajSubiect: lol   PT RAZVAAAANNN .......... Icon_minitimeMier Apr 09, 2008 9:20 am

polizzziiiaaa ce-ai patit bah ? =)) lol! lol!
Sus In jos
alexutzu

MesajSubiect: :-w :-w :-w ...........   PT RAZVAAAANNN .......... Icon_minitimeSam Apr 12, 2008 9:46 am

mai primesc un rasp................... Question Question k m-am km saturat si ma joc ....de mult Neutral
Sus In jos
koRn

Data de înscriere : 11/04/2008

MesajSubiect: Re: PT RAZVAAAANNN ..........   PT RAZVAAAANNN .......... Icon_minitimeSam Apr 12, 2008 10:15 am

gandirea persoanelor sub 17 ani nu este una adecvata pt. rangul de admin ,sper ca intelegeti ce vreau sa zic
o zi buna!
Sus In jos
alexutzu

MesajSubiect: =)):)))   PT RAZVAAAANNN .......... Icon_minitimeSam Apr 12, 2008 12:01 pm

korn am avut admine p N servere........... =)) si + nu sufar de admin Twisted Evil
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PT RAZVAAAANNN ..........   PT RAZVAAAANNN .......... Icon_minitime

Sus In jos

PT RAZVAAAANNN ..........
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SrR.Xplor.ro :: ANUNTZ IMPORTANT PT TOTI JUCATORII :: CeReri SLoturI/adMin-
Mergi direct la: