SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Citeste intai

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 15/03/2008

Citeste intai Empty
MesajSubiect: Citeste intai   Citeste intai Icon_minitimeSam Mar 15, 2008 3:55 pm

Cererea de unban se face in felul urmator ek: Nume(numele de pe server) si IP,cine te-a banat(daca stii),de ce te-a banat(daca stii) ora si ziua cand ai fost banat
Sus In jos
https://srrcs.forumgratuit.ro
PolizZia

Data de înscriere : 04/04/2008
Varsta : 41
Localizare : Underworld

Citeste intai Empty
MesajSubiect: Sal   Citeste intai Icon_minitimeVin Apr 04, 2008 2:46 pm

Am luat ban pe server,habar nu am cine l-a dat si de ce ca abia intrasem si nu era decat unul pe server dar nu am apucat sa vad cum il cheama .
Nume PolizZia ip 86.106.153.170 pe data de 04.04.2008 ora 14.38
Sus In jos
al!n@

al!n@

Citeste intai Empty
MesajSubiect: Re: Citeste intai   Citeste intai Icon_minitimeVin Apr 04, 2008 2:49 pm

gata s-a scos
Sus In jos
PolizZia

Citeste intai Empty
MesajSubiect: Re: Citeste intai   Citeste intai Icon_minitimeDum Apr 06, 2008 12:08 pm

Ma nene zii lui Adia no chef ala cand mai da banuri sa arate si poze pe forum aici ca sa mor daca nu imi da ban numai aiurea
CUm sa joace lumea pe serverul vostru daca atunci cand nu sunteti voi ceilalti admini fac ce vor ei?
Sus In jos
Adi

Adi

Citeste intai Empty
MesajSubiect: ..............   Citeste intai Icon_minitimeDum Apr 06, 2008 1:23 pm

polizzia app cu pozele.. acum e amx_blind .... care nu stii cand primesti,, daca ai cod.. si app cand team banat? ca eu nu tin minte
Sus In jos
PolizZia

Citeste intai Empty
MesajSubiect: Re: Citeste intai   Citeste intai Icon_minitimeDum Apr 06, 2008 3:11 pm

Pai hai ca iti spun eu,astazi pe la ora 12 cam asa,era inferno si aveam nush 15 cu 2 parca si deodata ban.....fara kick inainte sau fara altceva,eu stiu ca se da intradevar ban dar numai in momentul in care sti sigur ca respectivul are vreun cod sau ceva,dar in fine...
Sus In jos
Adi

Adi

Citeste intai Empty
MesajSubiect: ....................   Citeste intai Icon_minitimeDum Apr 06, 2008 3:36 pm

da polizzia stiu care e treaba cu banu.... era si razvan pe sv.. in momentul ala are un codat si a iesit si eu ii luasem ip.. razvan a zis sal banez.. si deodata a iesit jumate de sv... poti sa lasi ip aici si se va scoate.. a fost o greseala.. nu sth dc ca ala prafu sa aleaga de el era din polonia.. pe de_inferno ai luat ban nu? SA LASI IP
Sus In jos
Continut sponsorizat

Citeste intai Empty
MesajSubiect: Re: Citeste intai   Citeste intai Icon_minitime

Sus In jos

Citeste intai
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Citeste intai
» Citeste intai !!!