SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

imi scoate plz cnva banu??

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
z3us

Data de înscriere : 15/08/2008

imi scoate plz cnva banu?? Empty
MesajSubiect: imi scoate plz cnva banu??   imi scoate plz cnva banu?? Icon_minitimeMier Aug 27, 2008 10:46 am

care imi scoate banu plzZ??? ca mi-a facut instinct poze....da defapt eu nu aveam activat niciun cod....si nah el mi-a dat ban.....pt ca cik aveam cod !! mi-l scoateti careva plz??
Sus In jos
INst1Nct

INst1Nct

Data de înscriere : 04/07/2008
Localizare : Bucuresti , Berceni

MesajSubiect: Re: imi scoate plz cnva banu??   imi scoate plz cnva banu?? Icon_minitimeMier Aug 27, 2008 12:47 pm

Bai asta esti rugat sa pui cele 3 poze , ieri dadeai numa hs pe dust tiam dat blind tu jucai in continuare... vreo 3 -4 runde dupa acea eu tiam spus frm prin chat amx_say z3us daca nu scoti codul ai ban ........tiam spus iar sa scoti codul si tu "OK" tu avand cd hack lai putut opri printr-o sg tasta oriqm atunci team iertat...trebuia sati dau ban de ieri.....astazi la fel pe awp_india numa hs ...tiam facut 3 poze.....si ia ghici
chiar pe prima poza sa vazut cum tiai dezactivat codul , undeva in colt se vede "cheats off".
Pune pozele ! butu draq. Minti in nesimtit.
Prost am fost eu ca am sters pozele....am zis sa numi umplu eu desktopul de prostii
REPET:Pune pozele daca nu sti..... contacteazama pe mess si dami mie pozele ca le pun eu :-j
Sus In jos
INst1Nct

INst1Nct

Data de înscriere : 04/07/2008
Localizare : Bucuresti , Berceni

MesajSubiect: Re: imi scoate plz cnva banu??   imi scoate plz cnva banu?? Icon_minitimeMier Aug 27, 2008 1:26 pm

Ei bine m-am intors cu dovezi!

* POZA 1
* Si poza 2
imi scoate plz cnva banu?? Dvsdgsbbu6
Asa ca guritza mica Smile ..shht
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: imi scoate plz cnva banu??   imi scoate plz cnva banu?? Icon_minitime

Sus In jos

imi scoate plz cnva banu??
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» scoate-mi si mie banul...
» sal imi scoateti si mie banu
» alina imi scoti si mie banu sunt n^i^k^e

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SrR.Xplor.ro :: ANUNTZ IMPORTANT PT TOTI JUCATORII :: CereRi unban-
Mergi direct la: