SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

scuzati-ma pt tot ...

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
bNr^

bNr^

Data de înscriere : 16/06/2008

scuzati-ma pt tot ... Empty
MesajSubiect: scuzati-ma pt tot ...   scuzati-ma pt tot ... Icon_minitimeVin Aug 15, 2008 2:28 pm

imi pare raw ca am facut numai prostii pe sv ...
imi cer scuze fata de alina ca nu am respectat reguliile de admin intradevar e vina mea ..
numai ea poate s'a ma ierte Neutral am facut o mare prostie ca iam lasat adminu lu znc , da eram nevoit deoarece eram plekt din tara Neutral.
ink o data scuze pt tot !
ji as dori ji eu adminu inapoi dk se poate Neutral
tot o s'a continui s'a joc pe sv Smile Srr rullz ^
Sus In jos
al!n@

al!n@

Data de înscriere : 15/03/2008

MesajSubiect: Re: scuzati-ma pt tot ...   scuzati-ma pt tot ... Icon_minitimeVin Aug 15, 2008 6:15 pm

nu erai nevoit sa il dai altcuiva ... dk vroiai sa faci asta puteai sa ma intrebi p mn dk ai voie cum nu ai intrebat suporti consecintele si ramai fara admin nu ai dc sa iti ceri scz akm suporti consecintele faptelor tale,poate o sa-l primesti peste o luna inapoi dk o sa joci la fel de des si dk t comporti bn
Sus In jos
PaaThoo's

PaaThoo's

Data de înscriere : 09/07/2008
Varsta : 34
Localizare : Bukuresti

MesajSubiect: Re: scuzati-ma pt tot ...   scuzati-ma pt tot ... Icon_minitimeSam Aug 16, 2008 3:58 pm

Eu zic ca trebuie iertat......dar akoma nu depinde de mn......de la mn PRo ca te cunosc si stiu ca te vei comporta bn;)BFT rendeer
Sus In jos
al!n@

al!n@

Data de înscriere : 15/03/2008

MesajSubiect: Re: scuzati-ma pt tot ...   scuzati-ma pt tot ... Icon_minitimeSam Aug 16, 2008 5:07 pm

iertat este ... paathoss doar k nu mai are admin Smile))
Sus In jos
PaaThoo's

PaaThoo's

MesajSubiect: Re: scuzati-ma pt tot ...   scuzati-ma pt tot ... Icon_minitimeSam Aug 16, 2008 6:48 pm

Cum adika?...... eu am slot nu am admin:D Very Happy si ceam facut? ca nu inteleg nimik:)) cheers
Sus In jos
PaaThoo's

PaaThoo's

MesajSubiect: Re: scuzati-ma pt tot ...   scuzati-ma pt tot ... Icon_minitimeSam Aug 16, 2008 6:49 pm

aaaaaaa akom inteleg.......Smile) eu am citit in loc de are am citit ai....scz.......Smile)
Sus In jos
badanoi_75

Data de înscriere : 30/04/2008

MesajSubiect: fdgdfgffdg   scuzati-ma pt tot ... Icon_minitimeDum Aug 17, 2008 5:19 am

bnr tata si io am plecat din tara si am zis sami ia adminu nu i lam dat nici lu framiu deci....dar na fiecare cu ce are Basketball
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: scuzati-ma pt tot ...   scuzati-ma pt tot ... Icon_minitime

Sus In jos

scuzati-ma pt tot ...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SrR.Xplor.ro :: ANUNTZ IMPORTANT PT TOTI JUCATORII :: CeReri SLoturI/adMin-
Mergi direct la: