- Nick a scris:
- Ba copile in primu rand ai vb urat si pe mess de ce nu zici tot ce ai facut?! zi cum ai vb pai vezi ma pai tu alina tu nu sti cum o vb i-am zis si la furtuna de copilu asta"x1" o inceput sa vb aiurea...deci nu te mai plange aiurea si fi responsabil de ceea ce faci si ce zici copile atat am avut de zis!!!!!
Nick baietas !!!
1.In primul rand respectama si nu imi spune copile ca sunt mai mare ca tine baietas !!!
2.Tot ce am vorbit pe mess cu tine se afla in fisierul ala (pacat ca nu am facut poze :-w )!!!
2.Terminate cu atitudinea asta de mare admin ca iti zic eu nu ai treaba cu asa ceva !!!!Vrei sati demonstrez ?????Simplu !!!
A).Nu mi-ai facut poze;
B).Nu mi-ai dat Blind;
C).Ma dai afara de pe server fara motiv;
D).Ma reconectez ,ma pui sa intru spectator imi ceri id-ul de mess...nici nu am apucat sa ti-l dau si tu deja le ziceai la jucatori ca sunt curat. <<un mare LOL pt tine >>
E).Ce te intereseaza pe tine unde stau eu si cati ani am ???? Tu pe mess trebuia sami ceri pozele si atat !!!!
3.Nu iti port dusmanie sau altceva dar nu imi vorbi tu mie de sus...in comparatie cu tine eu administrez 4 servere.Le spuneam numele dar nu am voie sa fac reclama.Eu intru pe srr ca sa ma distrez, sa ma simt bine,imi place ca serverul este ingrijit,imi plac sunetele,harti noi,atmosefera placuta.Baietii ca tine imi strica seara.Asta e !!! S-a intamplat !! Macar invata din greseli sau invata de la cei mai buni.
4.Daca tot beneficiezi de acele comenzi asupra noastra folosestele cu cap.
GL & HF