SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X(

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
1Nv1S1bLe

Data de înscriere : 18/04/2008

Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X( Empty
MesajSubiect: Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X(   Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X( Icon_minitimeMier Aug 13, 2008 10:12 pm

Deci frate eu imi bag X(X(X(X(XX ....pai da intru pe server ca sa isi bata joc adminii de mine??????X(...Sunt cativa admini care ma cunosc si miau facut poze (care leam dat mereu) si
mi-au dat si blind si nu odata ci de nush cate ori si NU MATI PRINS CU NIMIK PENTRU CA NU JOC CODAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar azi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pusr si simplu adminul nick sia batut joc de mine prin simplul fapt ca ma dat afara ...fara motiv si nu odata ci de 2 ori !!! Plus ca imi cere sa ii dau pozele
care nici nu mi le-a facut si mai imi si zice ca nu am luat blind????? Pai da el a executat comanzileee alea?????????? Isi bate joc de mine??????

Dovada din partea mea o vedeti mai jos !!!!!!!!!! Comenzile care presupune sau crede el ca le-a executat verificati logo !!!!!!!
Mai departe cei in masura va rog frumos luati o decizie legat de acest admin care dupa parerea mea ... e cam | | cu administrarea unui server !!Plus ca nu stie sa comunice cu un jucator !!!

Reclamatie impotriva lui Nick aici ->> AICI sau http://www.dump.ro/download.php?id=10979&act=o58eI9fmy8XWrTwA . Am incercat sa copy paste dar imi zice ca "Lungimea mesajului dvs. depaseste limita autorizata" !!!!!
Sus In jos
al!n@

al!n@

Data de înscriere : 15/03/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X(   Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X( Icon_minitimeJoi Aug 14, 2008 11:55 am

G]*DEAD*F!sC : oo da
[G]*DEAD*z3us : nick x1 are cod
z3us (86.127.178.239:27005) se conecteaza
z3us is joining the Counter-Terrorist force
[G]*DEAD*Born : x1 are cod
[Srr.Xplor.Ro] z3us (VALVE_ID_LAN) s-a conectat din (Romania).
F!sC killed THOR with m4a1
Kicked by Console
Kicked

Uber Uber: sunt steam on pretene si nu joc de ieri de azi
Uber Uber: pe srr
Uber Uber: si ma uit in cstrike
Uber Uber: si nu vad nici o poza !!!
Uber Uber: nui nik
Uber Uber: lasa
Uber Uber: ca afla si alina !!!
west1: ce vrei ma
Uber Uber: ma mars
west1: ce vrei ma aia o zis ca ai cod toti ti-am dat kick
Uber Uber: nu mai vb u asa cu mine

Nick eu ti-am dat admin k am zis k esti baiat de incredere , 1) nu dai kick k zice x,y,z k e nush cine codat 2) intai faci poze p urma le ceri m-am uitat in consola si vad k nu scrie nicaieri k i-ai fost facute poze trebuia sa scrie ceva d genu :screenshot was taken.... 3) dk nu stii comenzile sau nu ai inteles ceva ma intrebi pe mine inainte sa le aplici si sa aplici si sanctiunea si ink ceva sper sa nu s mai repete k iti pierzi adminul

Ultima editare efectuata de catre al!n@ in Joi Aug 14, 2008 8:23 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Nick

Nick

Data de înscriere : 04/04/2008
Varsta : 36

MesajSubiect: copii neresponsabili   Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X( Icon_minitimeJoi Aug 14, 2008 12:51 pm

Ba copile in primu rand ai vb urat si pe mess de ce nu zici tot ce ai facut?! zi cum ai vb pai vezi ma pai tu alina tu nu sti cum o vb i-am zis si la furtuna de copilu asta"x1" o inceput sa vb aiurea...deci nu te mai plange aiurea si fi responsabil de ceea ce faci si ce zici copile atat am avut de zis!!!!!
Sus In jos
N[1]k3

N[1]k3

Data de înscriere : 06/04/2008

MesajSubiect: ...............   Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X( Icon_minitimeJoi Aug 14, 2008 4:15 pm

Alina eu iti dau dreptate dar nick e la inceput sti km ii .... nu mai ti minte kum eram eu ......k ma luam d oricne Smile) .....
PLz scuzal d data asta.....Eu nu ma bag dar se mai intampla...
Sus In jos
Nick

Nick

MesajSubiect: re   Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X( Icon_minitimeJoi Aug 14, 2008 4:35 pm

Lasa ma nike trebuie sa fie si el in atentia vostra nu vedeti Smile si zi ms vorba lu Adi ca daca el mai era admin iti dadea ban pe toata clasa de ip si atunci mai intrai.....
Sus In jos
1Nv1S1bLe

MesajSubiect: Re: Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X(   Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X( Icon_minitimeJoi Aug 14, 2008 5:46 pm

Nick a scris:
Ba copile in primu rand ai vb urat si pe mess de ce nu zici tot ce ai facut?! zi cum ai vb pai vezi ma pai tu alina tu nu sti cum o vb i-am zis si la furtuna de copilu asta"x1" o inceput sa vb aiurea...deci nu te mai plange aiurea si fi responsabil de ceea ce faci si ce zici copile atat am avut de zis!!!!!

Nick baietas !!!

1.In primul rand respectama si nu imi spune copile ca sunt mai mare ca tine baietas !!!
2.Tot ce am vorbit pe mess cu tine se afla in fisierul ala (pacat ca nu am facut poze :-w )!!!
2.Terminate cu atitudinea asta de mare admin ca iti zic eu nu ai treaba cu asa ceva !!!!Vrei sati demonstrez ?????Simplu !!!
A).Nu mi-ai facut poze;
B).Nu mi-ai dat Blind;
C).Ma dai afara de pe server fara motiv;
D).Ma reconectez ,ma pui sa intru spectator imi ceri id-ul de mess...nici nu am apucat sa ti-l dau si tu deja le ziceai la jucatori ca sunt curat. <<un mare LOL pt tine >>
E).Ce te intereseaza pe tine unde stau eu si cati ani am ???? Tu pe mess trebuia sami ceri pozele si atat !!!!
3.Nu iti port dusmanie sau altceva dar nu imi vorbi tu mie de sus...in comparatie cu tine eu administrez 4 servere.Le spuneam numele dar nu am voie sa fac reclama.Eu intru pe srr ca sa ma distrez, sa ma simt bine,imi place ca serverul este ingrijit,imi plac sunetele,harti noi,atmosefera placuta.Baietii ca tine imi strica seara.Asta e !!! S-a intamplat !! Macar invata din greseli sau invata de la cei mai buni.
4.Daca tot beneficiezi de acele comenzi asupra noastra folosestele cu cap.

GL & HF
Sus In jos
Nick

Nick

MesajSubiect: re   Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X( Icon_minitimeVin Aug 15, 2008 12:07 pm

Nu stiu de ce iti place vorbele aiurea si lauda cu servere si avioane nu stiu de ce ai tu impresia asta io n-am facut diferenta intre tine sau altu sau y sau etc plus ca intri la nu stiu cat timp pe srv trb ta ma.Si furtuna o vazut cum esti vezi nu cumva sa ii faci si lui vreo "reclamatie" atat am avut de zis.
Sus In jos
1Nv1S1bLe

MesajSubiect: Re: Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X(   Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X( Icon_minitimeVin Aug 15, 2008 12:30 pm

Stai asa ca nu inteleg ???Cum sunt???Ce ti-am facut ???Pur si simplu intru pe server (cand am timp si eu bineinteles) si salut lumea si ma bag la joc....nu deranjez pe nimeni nu injur pe nimeni ......ce tot vb u akolo ca a vazut furtuna cum sunt !!! Adevarul e ca sunt si dragutz =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))) :X:X:X:X:X:X:X:X:X

Bft
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X(   Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X( Icon_minitime

Sus In jos

Reclamatie Nick !!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((((((((((X(
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie
» reclamatie
» reclamatie CoMuRa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SrR.Xplor.ro :: ANUNTZ IMPORTANT PT TOTI JUCATORII :: rEcLamatii aDmini-
Mergi direct la: