SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Admin plss sunt fartele lui YaNG

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
YaNG

Data de înscriere : 02/07/2008
Localizare : Tm.

Admin plss sunt fartele lui YaNG Empty
MesajSubiect: Admin plss sunt fartele lui YaNG   Admin plss sunt fartele lui YaNG Icon_minitimeMar Aug 05, 2008 11:33 am

Joc de mult pe svr..nu stiu sg
joc cu numele:sB^YaNG <--E numele lui fratemiu dar joc si eu cu el..,-NsT-S3EL,srR^ViRuS

Am 22 de anY

(-)MAcaR sLot prima saptamina(-)
Sus In jos
http://www.nstclan.forumz.ro
al!n@

al!n@

Data de înscriere : 15/03/2008

Admin plss sunt fartele lui YaNG Empty
MesajSubiect: Re: Admin plss sunt fartele lui YaNG   Admin plss sunt fartele lui YaNG Icon_minitimeMar Aug 05, 2008 11:43 am

oo esti fratele lu yang :-j cata vrajeala poti sa ai ... yang te rog frumos inceteaza nu te mai da drept fratele tau k nu primesti adm si ink ceva eu p fratele tau o singura data l-am vazut jucand p sv ... asta dk nu erai tot u ,,, si fazele cand intri p sv si zici alina sunt fratele lu yang...deci lasa-maaa , am zis k nu ai varsta corespunzatoare pt adm akm te dai drept fratele tau care e major (din cate mi-ai spus tot u) si care joaca din an in paste p srr.. Eu zic sa termini Wink si ink ceva fratele lu yang foloseste si contul lu yang de pe forum .. faceti economie Very Happy frumos
Sus In jos

Admin plss sunt fartele lui YaNG
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Admin plss
» Admin --- bNr^ :P
» sunt virusu
» alina imi scoti si mie banu sunt n^i^k^e
» daty-mi si mie ca sunt mik si nu styu nimik :)))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SrR.Xplor.ro :: ANUNTZ IMPORTANT PT TOTI JUCATORII :: CeReri SLoturI/adMin-
Mergi direct la: