SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

BAN fara motiv !!!

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
KeNvElo

Data de înscriere : 06/07/2008

BAN fara motiv !!! Empty
MesajSubiect: BAN fara motiv !!!   BAN fara motiv !!! Icon_minitimeVin Iul 11, 2008 5:05 pm

La ora 3:40, mapa fy_snow, Nush de ce am luat ban de la un admin fara sami faca poze sau demo, plus ca era un codat pe server (era cu mine) si iam spus la admin ca ala trage prin pereti si mia dat ban mie in loc sai dea lui. DC ???...nush. Erau 4 pe server si un admin pe nume lio sau oli nu mai tin minte.

Nick: KeNvElo [BK]^
IP: 192.168.123.125

Va rog daca imi puteti scoate banu cat de curand !!!

Ultima editare efectuata de catre KeNvElo in Lun Iul 14, 2008 3:24 pm, editata de 4 ori
Sus In jos
KeNvElo

Data de înscriere : 06/07/2008

BAN fara motiv !!! Empty
MesajSubiect: Re: BAN fara motiv !!!   BAN fara motiv !!! Icon_minitimeDum Iul 13, 2008 12:56 pm

Va rog imi scoateti BANU pls!!! Mie dor de server si vreau sa joc Crying or Very sad
Sus In jos
al!n@

al!n@

Data de înscriere : 15/03/2008

BAN fara motiv !!! Empty
MesajSubiect: Re: BAN fara motiv !!!   BAN fara motiv !!! Icon_minitimeLun Iul 14, 2008 3:41 pm

S-A SCOS
Sus In jos
pasarea spin

pasarea spin

Data de înscriere : 24/03/2008

BAN fara motiv !!! Empty
MesajSubiect: Re: BAN fara motiv !!!   BAN fara motiv !!! Icon_minitimeLun Iul 14, 2008 9:36 pm

Daca te mai vad pe sv iar iti dau ban..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Cat tupeu poti sa ai in tine.....ti-am dat blind si tu tot jucai....
Ti-am facut si screen shoot.......cand te mai prind cu coade ai direct censure....
Sus In jos
badanoi_75

Data de înscriere : 30/04/2008

BAN fara motiv !!! Empty
MesajSubiect: HFGHFGJH   BAN fara motiv !!! Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 6:59 pm

HA HA HA PLAYERI INCA NU VEDETI CA ASTA NUI O PANARAMA DE SERV?SI AICI ADMINU SI NUMAI ADMINUL ARE INTOTDEAUNA DREPTATE...CE SS VREI MAN?ESTE AMX_BLIND DACAJOCI PE COMANDA ASTA ESTE CLAR DECI ADEVARAT CAESTI CUN TUPEU FANTASTIC
Sus In jos
Continut sponsorizat

BAN fara motiv !!! Empty
MesajSubiect: Re: BAN fara motiv !!!   BAN fara motiv !!! Icon_minitime

Sus In jos

BAN fara motiv !!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ban fara motiv ...!!!
» ban fara motiv !!!!