Dng (alexo) nu te mai plange atat, sti foarte bine dc tiai luat gag.
In legatura cu Patoos sa sti ca iam dat blind nu are coade! Doar ca esti tu ofticos mare si incepi sa injuri in toate felurile ,nu este adevarat ca tiam dat kick fiindca mia spus Paatos :-j... tiam dat "quit" fiindaca mai injurat "corectule", pt asta meritatai ban.
Pot chiar sa pun niste poze , deoarece stiam ca la asta o sa se ajunga.
CLICKCLICKCLICKDaca faceam .....poze la tot, ce injurai cred ca pe putin 10 poze trebuia sa pun!
Nu mai face tu atat pe nevinovatul :-j
Daca tu crezi ca eu am coade iti spun cu sinceritate "lasate de cs " frate ca prea mult te oftici.
Si ce poza mah omule ca am eu coade? :-j vai de capul tau .
Cum te lua cineva incepeai sa spui :
codat ; plm; mata; dute draq ...etc.
sry ca am scris asa necenzurat.
REPET: Mai injurat si pe mn...ziceai ca am cod :-j
- Alexo a scris:
- dupa aia.....so schiimbat pista pe 35hp...erau dor eu si instincs si Paatos......lam omorat pe Pattos de vreo.....8 ori(consecutiv)...si el o injurat...ca...sa imi bag ***** in dnG in ****.de prost asa ceva....si iam zis la INstinct ca dc nu ii da lamma...si o zis ca de aia!.....da o iesit pan la urma PaaThos...si zice...Ink Instinct....Ti-am facut Print Screen si ai code..Si gata mo scos....:
:-j:-j mai omule daca nu ai observat cand ..probabil tea injurat Paatos eu eram spectator si nu eram la pc!
Deci scutestema cu ("si iam zis la INstinct ca dc nu ii da lamma...
si o zis ca de aia") maaa omnule deja mirose a minciuna!
Si app: am zis ca tiam facut poza dar nu ca ai fi tu codat omule....nu te crede tu asa bun...tiam facut poza....sa vada toata lumea cum injuri..
M-am saturat de astia ca tine.