SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

....D@nG3r....

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Alexo

Data de înscriere : 09/07/2008

....D@nG3r.... Empty
MesajSubiect: ....D@nG3r....   ....D@nG3r.... Icon_minitimeMier Iul 09, 2008 11:52 am

Ser's all....ser's @lina..Sunt Dng Laughing ....azi la ora 11...dim...am intrat pe server..eeram doar eu Instinct si PaaThos.....am si poza....Aveau ccode amandoi....am vorbit cu glontzz...de pe sv..sa intre deseara sa iti zica si el...ca si el o fost Mad ....Poate ca instinct nu o avayt..ca cik are Steam..Nu imi pasa..trecem peste asta.....PaaThos...Avea AIm Clar si WAll....cap prin perete....si cand zicea el catre instinct ca sa ii d ea Kick la Wolf ca il enerveaza io dat...in fine...... Suspect ..dupa aia din greseala ,recunosc, m-am enervat ff tare si am scris mm! No ....dupa aia instinct mie schimbat numele..adik mio dat gegangen,...sau nush cum...(da asta ii adevarata eu am gresit)...am iesit de pe sv am intrat dinou.....PaaTos io zis lui insticnt sa imi dea Kick...Mio dat......nu am mai putut intra......numa este vreo 3 min...Am intrat dinou affraid si am intrat am jukat si instinct si cu PaaThos cik vor sa se distreze si mio dat OVerFlow..sau asa ceva....nbu ma puteam misca.....nik...lagg mare mare are....astaia mo omrata de vreo 10 ori...so blocat calcu de la ala...am intrat dinou..iara mio dat oVer FLow...adik mergeam incet....nu avem arma..eram bagat in pamant..................dupa aia.....so schiimbat pista pe 35hp...erau dor eu si instincs si Paatos......lam omorat pe Pattos de vreo.....8 ori(consecutiv)...si el o injurat...ca...sa imi bag ***** in dnG in ****.de prost asa ceva....si iam zis la INstinct ca dc nu ii da lamma...si o zis ca de aia!.....da o iesit pan la urma PaaThos...si zice...Ink Instinct....Ti-am facut Print Screen si ai code..Si gata mo scos....: scratch scratch scratch scratch stiu ca nu ma crezi da mno POT JURA PE CE VREI tU....chiar iii super Srr..si in legatura cu adminu....posez,jok in fiecare zi.. king ...deci jokul de azi oo fost ff naspa...NeutralNeutral acum scz ca iti zic...da 2-3 admini de pe Srr is varza... Neutral si alina sa intri plss pe mes sa vb.....k???Mno...si TU iNstinct Sa vb..toti!.. pig pig pig
Sus In jos
INst1Nct

INst1Nct

Data de înscriere : 04/07/2008
Localizare : Bucuresti , Berceni

....D@nG3r.... Empty
MesajSubiect: Re: ....D@nG3r....   ....D@nG3r.... Icon_minitimeMier Iul 09, 2008 3:01 pm

Dng (alexo) nu te mai plange atat, sti foarte bine dc tiai luat gag.
In legatura cu Patoos sa sti ca iam dat blind nu are coade! Doar ca esti tu ofticos mare si incepi sa injuri in toate felurile ,nu este adevarat ca tiam dat kick fiindca mia spus Paatos :-j... tiam dat "quit" fiindaca mai injurat "corectule", pt asta meritatai ban.
Pot chiar sa pun niste poze , deoarece stiam ca la asta o sa se ajunga.
CLICK
CLICK
CLICK
Daca faceam .....poze la tot, ce injurai cred ca pe putin 10 poze trebuia sa pun!

Nu mai face tu atat pe nevinovatul :-j

Daca tu crezi ca eu am coade iti spun cu sinceritate "lasate de cs " frate ca prea mult te oftici.
Si ce poza mah omule ca am eu coade? :-j vai de capul tau .
Cum te lua cineva incepeai sa spui :
codat ; plm; mata; dute draq ...etc.
sry ca am scris asa necenzurat.
REPET: Mai injurat si pe mn...ziceai ca am cod :-j

Alexo a scris:
dupa aia.....so schiimbat pista pe 35hp...erau dor eu si instincs si Paatos......lam omorat pe Pattos de vreo.....8 ori(consecutiv)...si el o injurat...ca...sa imi bag ***** in dnG in ****.de prost asa ceva....si iam zis la INstinct ca dc nu ii da lamma...si o zis ca de aia!.....da o iesit pan la urma PaaThos...si zice...Ink Instinct....Ti-am facut Print Screen si ai code..Si gata mo scos....:

:-j:-j mai omule daca nu ai observat cand ..probabil tea injurat Paatos eu eram spectator si nu eram la pc!
Deci scutestema cu ("si iam zis la INstinct ca dc nu ii da lamma...si o zis ca de aia") maaa omnule deja mirose a minciuna!
Si app: am zis ca tiam facut poza dar nu ca ai fi tu codat omule....nu te crede tu asa bun...tiam facut poza....sa vada toata lumea cum injuri..

M-am saturat de astia ca tine.
Sus In jos
bNr^

bNr^

Data de înscriere : 16/06/2008

....D@nG3r.... Empty
MesajSubiect: GRESEALA   ....D@nG3r.... Icon_minitimeVin Iul 11, 2008 8:24 pm

instinct imi esti prieten da ai facut o greseala !!
La aim nu se da blind !!!!!
ji paathos intru in timp juca cu aim Very Happy doar imi e vecin il stiu bn Smile
data viitoare poze nu blind Very Happy Very Happy Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

....D@nG3r.... Empty
MesajSubiect: Re: ....D@nG3r....   ....D@nG3r.... Icon_minitime

Sus In jos

....D@nG3r....
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» d@ng3r BoY