SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

cerere admin killer. pe srr.xplor.ro

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
dey

Data de înscriere : 29/03/2008

cerere admin killer. pe srr.xplor.ro Empty
MesajSubiect: cerere admin killer. pe srr.xplor.ro   cerere admin killer. pe srr.xplor.ro Icon_minitimeSam Mar 29, 2008 5:55 pm

Nick: DeY aka DoT aka killer.
Varsta:23 ani
Motiv: doresc admin deoarece imi place serverul ... si am observat ca nu prea sunt admini .. deaceea vreau admin pt a juca in liniste si eu si ceilalti player .. pt a mentine linistea si bunul simt pe server ... experienta de admin am .. cat de cat ... mai am admin si pe alt server de vreo 2 ani ... niciodata nu dau banuri aiurea .. pt cei care vb urat folosesc gag/llama pt codari admin_ss pt a fi sigur .. nu sa dau asa direct ban . cam atat am avut de spus
Sus In jos
dey

Data de înscriere : 29/03/2008

MesajSubiect: Re: cerere admin killer. pe srr.xplor.ro   cerere admin killer. pe srr.xplor.ro Icon_minitimeDum Mar 30, 2008 11:08 pm

admin ... imi raspunzi si mie ??? barem zi da sau ba sa stiu o treaba ... la alte posturi vad ca ai raspuns ...
Sus In jos
al!n@

al!n@

Data de înscriere : 15/03/2008

MesajSubiect: ..   cerere admin killer. pe srr.xplor.ro Icon_minitimeLun Mar 31, 2008 1:01 am

ti se raspunde si tie dar nu stau non stop pe forum ... o sa primesti admin imi poti lasa nick si pass pe privat si o sa vorbim pe mess srr_strike in legatura cu ceea ce u ai d facut
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cerere admin killer. pe srr.xplor.ro   cerere admin killer. pe srr.xplor.ro Icon_minitime

Sus In jos

cerere admin killer. pe srr.xplor.ro
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere admin
» cerere admin
» cerere admin
» CeReRe aDMIn
» Cerere Admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum