SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

upgrade admin

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
lelito

lelito

Data de înscriere : 26/04/2008

upgrade admin Empty
MesajSubiect: upgrade admin   upgrade admin Icon_minitimeMar Iun 24, 2008 7:32 pm

sunt lelito si as vrea un upgrade la admin.m-am saturat sa dau kick/llama la codatzi si cei care injura si sa intre iar si iar si iar...eu zic k mi-am facut datoria de admin pe srv atat cat am putut am avut si unele greseli k na nici unu nu e perfect:D...multumesc....

Si ink o chestie am avut o problema si ink o mai am.Mi se sterge srv de la favorite si nu mai pot intra pe srv,chiar dak incerc sa intru de pe steam de la un prieten care e conectat pe server chiar dak dau in consola connect SrR.Xplor.ro nu merge chestia asta mi se intampla des.De trei zile nu am putut intra,am incercat sa intru azidemineatza(24 iunie)si srv era la favorite dar acum pe seara cand am vrut sa joc si eu cs iar imi disparuse srv.Dak stie careva ce problema am sau cum pot sami rezolv problema help me plz.MRC

(NU mam corectat de greseli k am foarte multa treaba)

multumesc
Sus In jos
al!n@

al!n@

Data de înscriere : 15/03/2008

upgrade admin Empty
MesajSubiect: Re: upgrade admin   upgrade admin Icon_minitimeMier Iun 25, 2008 1:55 pm

ok lelito o sa primesti o marire Razz in legatura cu prb ta .. nush d la ce e
Sus In jos

upgrade admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» UPGRADE ADMIN
» UPGRADE ADMIN
» UPGRADE ADMIN
» upgrade admin
» upgrade admin