SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Altu care vrea admin :)

In jos 
+4
N[1]k3
Leko
al!n@
Cannibal
8 participan?i
AutorMesaj
Cannibal

Data de înscriere : 20/06/2008

Altu care vrea admin :) Empty
MesajSubiect: Altu care vrea admin :)   Altu care vrea admin :) Icon_minitimeVin Iun 20, 2008 1:22 am

ok..va salut/pup pe toata lumea ..sunt canibalu si va cer si eu admin , doar nu 1 mie ..k am mai multe Laughing

sunt MARE ...cam 21 ..sa fiu sanatos
sunt in top rusinica ..adik printre cei mai buni ..
cu coade nu umblu..
stiu sa va dau ban si altele "a la admin"
ce sa mai ,candidatu perfect
astept un rasp
si uite si un id de mess ..dar nu dati add toti ,decat adminii ,k oricum la restu dau ignore sa se sature Twisted Evil
emperor_ca3sar
dak veti sa stiti mai multe intrebati
dak vreti sa stiti si mai multe..si asta valabil numa la fete...sunt din bv..va astept la un suc Cool
Sus In jos
al!n@

al!n@

Data de înscriere : 15/03/2008

MesajSubiect: Re: Altu care vrea admin :)   Altu care vrea admin :) Icon_minitimeVin Iun 20, 2008 8:05 am

de cat timp joci pe sv nostru?
Sus In jos
Cannibal

Data de înscriere : 20/06/2008

MesajSubiect: Re: Altu care vrea admin :)   Altu care vrea admin :) Icon_minitimeVin Iun 20, 2008 10:48 am

2-3 luni
Sus In jos
Leko

Leko

Data de înscriere : 09/06/2008
Varsta : 36
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: :D   Altu care vrea admin :) Icon_minitimeMier Iun 25, 2008 8:57 pm

Sincer nu prea cred ca conteaza de cat timp joci (adik dak joci de ceva timp e un plus in a-ti primi adminul,dar conteaza dak intri zilnic pe server macar 3 ore cum fac eu Smile...acum e naspa cu munca nu-mi mai permit Razz )
Sus In jos
N[1]k3

N[1]k3

Data de înscriere : 06/04/2008

MesajSubiect: :)))))))))))))))))))0   Altu care vrea admin :) Icon_minitimeMier Iul 02, 2008 7:12 pm

scuzati kakofonia lu Leko Smile)
Sus In jos
badanoi_75

Data de înscriere : 30/04/2008

MesajSubiect: boon   Altu care vrea admin :) Icon_minitimeMar Aug 05, 2008 1:37 am

canibal este permanent pe serv joaca bine comportament bun deci credca merita admin lol!
Sus In jos
cizma

cizma

Data de înscriere : 28/07/2008

MesajSubiect: Re: Altu care vrea admin :)   Altu care vrea admin :) Icon_minitimeMar Aug 05, 2008 12:29 pm

poi eu nu lam prea vazut in ultima vreme joc destul de mult pe srv .....nush nu eu decid Very Happy
Sus In jos
M!n!zeu

M!n!zeu

Data de înscriere : 06/05/2008

MesajSubiect: Re: Altu care vrea admin :)   Altu care vrea admin :) Icon_minitimeMar Aug 05, 2008 4:09 pm

Deja il vad admin pe cannibal PrO Very Happy
Sus In jos
N[1]k3

N[1]k3

Data de înscriere : 06/04/2008

MesajSubiect: ........   Altu care vrea admin :) Icon_minitimeMar Aug 05, 2008 7:21 pm

Pro B-)
Sus In jos
SanTaL#.

SanTaL#.

Data de înscriere : 02/08/2008

MesajSubiect: Re: Altu care vrea admin :)   Altu care vrea admin :) Icon_minitimeMar Aug 05, 2008 8:08 pm

cannibal e clar emrita admin nu injura ca latii(mn:(() jaoca mn jaoka mult si nah ce sa mai zic...Pr0 DE LA MN
Sus In jos
al!n@

al!n@

Data de înscriere : 15/03/2008

MesajSubiect: Re: Altu care vrea admin :)   Altu care vrea admin :) Icon_minitimeMier Aug 06, 2008 10:08 am

hai cannibal dk ceilalti t vor admin .. c sa mai fac iti dau Smile)) zi nick si pass p prv
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Altu care vrea admin :)   Altu care vrea admin :) Icon_minitime

Sus In jos

Altu care vrea admin :)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» as vrea un slot ....
» AS vrea slot va rog frumoS :)
» care e simpaticu ?
» Pot sa iau si io admin...??:(
» Admin --- bNr^ :P

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum