SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Chiar neserioasa...pfff

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
v1pionut

v1pionut

Data de înscriere : 02/05/2008

Chiar neserioasa...pfff Empty
MesajSubiect: Chiar neserioasa...pfff   Chiar neserioasa...pfff Icon_minitimeSam Mai 03, 2008 6:06 pm

Am postat acum 2-3 zile pe forum pff si crek stiu sa adminez...am adminat si in pgl mai demult si joc destul pe srv am cam 1 luna "am peste 17 ani" si ai ocolit sb...din cati admini ai tu doar jmeq ce mai sta...si ca sa dea kick la 1 codat...trb sa stea vreo 5 min pana vede ala ca a intrat admin si iese singur...azi dimi erau vreo 4 .... zapp online si numai stiu care...orikm miam batut joc de ei cu tot cu coadele lor...dar faptul...pfff Wink puteai totusi sa scrii acolo ca nu dai sau altceva nu sa ocolesti atata...hay bye si ms ca ai citit ... hal...haha Suspect
Sus In jos
al!n@

al!n@

Data de înscriere : 15/03/2008

Chiar neserioasa...pfff Empty
MesajSubiect: Re: Chiar neserioasa...pfff   Chiar neserioasa...pfff Icon_minitimeSam Mai 03, 2008 10:06 pm

Nu inteleg cum de mai ai tupeul sa ceri admin dupa ce ai jucat codat si ai injurat p sv .. stii prea bn k aveai ban demult singurul motiv pt care mai esti p sv este k ai ip dinamic ..... cel putini 3 admini s-au plans de tine si u imi zici mie k sunt neserioasa? chiar dk as fi asta nu e prb ta dk in ultimul timp ai jucat p sv des fara coduri asta nu inseamna k meriti admin si ink ceva motivul pt care nu ti-am raspuns este k nu am avut timp k nu stau numai sa citesc mesaje p forum .. asa ca....
Sus In jos

Chiar neserioasa...pfff
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» alina esti neserioasa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SrR.Xplor.ro :: ANUNTZ IMPORTANT PT TOTI JUCATORII :: CeReri SLoturI/adMin-
Mergi direct la: