SrR.Xplor.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
SrR.Xplor.ro

SrR.Xplor.ro

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Steam..........

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Adi

Adi

Data de înscriere : 15/03/2008

Steam.......... Empty
MesajSubiect: Steam..........   Steam.......... Icon_minitimeLun Mar 17, 2008 3:51 am

Ce s-a intamplat dc se cere steam la sv?Sad majoritatea nu avem steam... nu cred ca e o idee buna cu steam.... puteati sa anuntati cu 1 luna inaintea sau 2 saptamani cei care jucam pe sv sa ne cumparam steam...
Sus In jos
al!n@

al!n@

Steam.......... Empty
MesajSubiect: Re: Steam..........   Steam.......... Icon_minitimeLun Mar 17, 2008 11:37 am

Nu o sa ramana serverul pe steam. Doar o zi maxim va fi pe steam geek
Sus In jos
Adi

Adi

Steam.......... Empty
MesajSubiect: steam.........   Steam.......... Icon_minitimeLun Mar 17, 2008 12:03 pm

si asta inseamna ca diseara ma pot juca iar?Very Happy si app alina mai inra si u pe sv seara cand e lume sa vezi ce dezastru e... le fac poze si fug,,, aia cu aim pe fata le dau kick intra cu al nick... pls fa si u ceva cu prb asta cu codatii...
Sus In jos
al!n@

al!n@

Steam.......... Empty
MesajSubiect: Re: Steam..........   Steam.......... Icon_minitimeLun Mar 17, 2008 4:45 pm

dap te poti juca , si in legatura cu codatii carora le faci poze si fug , inainte sa faci poze scrie in consola amx_showip si iti apar ipurile tuturor jucatorilor de pe server , dak iese cand ii ceri poza imi dai ip si il banez eu Wink farao acelasi lucru il faci dak refuza sa-ti dea pozele
Sus In jos
badanoi_75

Data de înscriere : 30/04/2008

Steam.......... Empty
MesajSubiect: Re: Steam..........   Steam.......... Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:11 am

nu ca as vrea sa p[ar interesant dar gresesti alina in privinta adminilor de ce/uite de ex cand intra 3-4 codati chiar si unu pe serv nu este un admin care sal baneze deoarece nu au comanda de ban si dispera toti jucatorii indiferent de cate kickuri ia deci in fond noi cei care jucam trebuie sa facem crize de nervi sau sa luam ip iar cand vei fii tu sai banezi Very Happy cum ramane cu timpul pierdut pe serv cu nervii intinsi la maxim cand vedem ca este admin si nu are ce face/in fine oricum nu procedezi bine da adminilor drept de ban ai reguli pnt ei le incalca sare din admin cei cu chestia asta cu helperi intai dupa un timp administrator?si incearca sa gasesti niste admini care au experienta si stiu sa admineze lol! sry daca am vb cam mult.salutaree lume
Sus In jos
badanoi_75

Data de înscriere : 30/04/2008

Steam.......... Empty
MesajSubiect: Re: Steam..........   Steam.......... Icon_minitimeMier Apr 30, 2008 3:14 am

Mp3 asata vb mult si prost adica io Basketball
Sus In jos
Continut sponsorizat

Steam.......... Empty
MesajSubiect: Re: Steam..........   Steam.......... Icon_minitime

Sus In jos

Steam..........
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SrR.Xplor.ro :: ANUNTZ IMPORTANT PT TOTI JUCATORII :: SuGestii si pAReri-
Mergi direct la: